Enkelt rosa kort

Tjohej!
Idag kommer ett kort från mormors kollektion hehe ;). Detta enkla kort skulle sitta fint i en bukett med blommor.Bye bye!


Häftiga hus


Panduro

Idag har jag fått en massa roliga saker från Panduro på posten som jag nyss var och hämtade :) Det är så roligt med paket!

Den här gången beställde jag detta;

Pärlor i grå, svart och vit nyans

Limark som man fäster pärlorna medLite lack

Fimolera som man kan göra lite olika figurer med...

Snart blir det pyssel av allt detta fina :)


Blått bebiskort

Hej!
Här kommer ett kort som min mormor har gjort. Passar perfekt till ett dop eller när någon föds. :)


 


Egendesignat kort

Hejsan alla glada människor!
Kul att ni hittat hit idag. Idag har jag varit och sjungit med kören och nu sitter jag och dricker en kopp kaffe. Livet är allt bra :)! Här kommer ett egendesignat kort. Hoppas ni förstår hur jag gjort det :)!Ha det bäst


Mormors grattiskort

Tjohej!
Här kommer mormors grattis kort i form av ett vikbart hjärta. Fint va :)!Flipkort av mormor

Här kommer ett flipkort från min kära mormor. Superfint i färgerna rosa och rött som annars brukar vara svårt att matcha. Men det är riktigt läckert!Flipkort med mus

Här kommer ett flipkort som jag gjort. Testa detta för det är inte alls svårt och är hur kul som helst.

Vik på mitten och därefter ena sidan en gång till åt andra hållet.

Måla en halv kvadrat på ena sidan.

Sedan skär du ut denna...Vik upp...

Dekorera denna del med ett papper...

Nu när du öppnar det så händer det något magiskt :P


Bebiskort

Hejsan!
Idag visar jag er ett kort som min kära mormor har gjort. Det är superfint och jag tycker verkligen om tyllet som hänger ner.Nyckelpigekort

Hej hej!
Idag visar jag er ett kort som mormor har gjort. Dessa magnoliastämplar är helt fantastiska. Mormor är så söt och så engagerad i sin korttillverkning, mer än vad jag är.

Grå dalahäst

Hejsan alla läsare!
Idag har jag lunkat runt lite på stan och hittade den här fantastiskt fina dalahäst som ska pryda mitt fönsterbräde :) Det kommer bli så fint! Den är självklart inköpt på village ;) för 79:-Ha en fortsatt trevlig kväll!


Magikort

Hej hej!
Jag hoppas att det är bra med er. Jag har verkligen fullt upp i skolan för tillfället. Vi läser matematik och det har aldrig varit min starka sida eftersom det inte intresserat mig och detta gör att jag får tänka två gånger extra jämfört med alla andra :).

Här kommer ett magikort jag gjorde för ett tag sedan. Kolla in och testa själv ;)!
  
Du börjar med att klippa ut ett lagom stort papper. Detta viker du på hälften.
 
Kanterna viker du sedan in. Därefter fäller du ut alltihopa och viker det på mitten igen.
 
Nu tar du och klipper två jack ända fram till vikkanten som du ser på bilden. När du sedan öppnar upp det ska det se ut som bilden till höger.
 
Nu ska du klippa ut två remsor som är lika stora som från mittenviket till "dörrviket". När du gjort det så ska du göra som bilden till höger. Ner med botten.
 
Principen: Ner och upp med båda flikarna.

Nu är det dags att dekorera insidan. Tänk på att inte ha för många saker och framförallt inte så det täcker alltihop. Man kan endast sätta dekorationer i "boxarna".

Och så här öppnar du det hemlige kortet. Inuti kan du skriva små hemligheter som ingen förutom den du skrivit till som vet hur man öppnar kan läsa ;)
Oj nu blev det ett långt inlägg men roligt! Hem och testa detta nu!


Highspeed photography

Hej hej!
Hittade lite häftiga bilder på nätet. Kolla in!

Blomkort

Hej hej! Här kommer ett kort som jag tycker om. Det är från leran jag berättat om tidigare och även kortmallarna jag fick i mitt månadskit från creative club.Leran fäster superbra med vanligt lim. Dessutom går det måla på dem med en vit gelpenna som jag gjort ovan.
Vad tycker ni?


Hjärta

Hej hej!
Tänkte visa er idag ett jättefint hjärta som jag fick utav min kära vän Jenny. Det är verkligen min stil och jag älskar det. Det passar verkligen in hos mig :) Tack så jättemycket Jenny!Vad tycker ni? Visst är det fint :)!