Ett snyggt hus

God kväll alla läsare!
Hoppas ni har haft en fin helg. Veckan som kommer ska jag pyssla en massa :) Jippi ropar ni!!!! Jag förstår att ni har längtat efter det. Det blir lite julkort och annat kul!Kolla in detta härliga hus! Här vore ju inte helt skam att bo!
// Bye


Go kille

Hejsan alla!
Det är lite som en öken här för tillfället med pysselsaker. Jag har verkligen fullt upp och inte en minut över till något pyssel, vilket är supertråkigt eftersom det är första advent på lördag. Jag ska försöka ta mig lite tid till julpyssel nästa vecka. Nästa torsdag ska jag även ha en liten pysselkväll med några vänner, då vi ska göra lite julkort :) Det blir kul!

Här kommer en go kille som man kan imponeras lite över ;)


Ha det bra!


Mina favvofilmer

Hejsan alla kära läsare!
Som många kanske vet så är jag en filmgalning. Jag har säkert 300 filmer hemma i bokhyllan och längtar efter mitt eget filmbibliotek :). Tänkte göra ett inlägg om mina 5 favoritfilmer som jag har i bokhyllan.

1. P.S I love you
Vi börjar med en riktig kärlekshistoria som jag inte annat än kan använda näsduken till.
Filmen handlar om Holly och Gerry som är gifta och som en dag får reda på att Gerry är sjuk och inte har långt kvar till att dö. Holly blir helt förkrossad, tills hon får reda på att Gerry haft en plan och skrivit tio brev som levereras en gång i månaden efter sin död. Detta för att hon ska gå vidare i sitt liv och lämna sorgen. Varje brev avslutas med "P.S I love you".
 
***(Tre av fem)


2. Constantine
Mitt andra tips till er lördagskväll är den här övernaturliga thriller. Den handlar om demonjägaren John Constantine som bekämpar fiender från en annan sfär. Filmen utspelar sig i änglarnas stad Los Angeles och gränsen mellan de två andevärldarna (himlen och helvetet) har raserat. Beväpnat med ett krusifix går han till krig för att försvara världen mot dess undergång. Åh jag älskar den här filmen! Den får mig att känna ångest! Sätter igång tankarna rejält! Antingen kan man se det som en actionfilm, eller så kan man fundera på om det skulle vara så här i verkligheten. Den kan upplevas som världigt amerikaniserad, men jag gillar den ändå.

*****(Fem av fem)


3. The holiday
Här kommer en liten drypare till, fast den här har lite komik i sig också. Det är så många bra skådespelare i den här så det är bara ett skäl att titta på den; Jude Law, Kate Winslet, Cameron Diaz och Jack Black. Den här filmen kräver inte större koncentration, utan fungerar ypperligt en lördagskväll som denna. Filmen handlar om två kvinnor som inte har haft det så lyckligt med kärleken. Över jul bestämmer de sig för att byta boende för att komma bort från sitt liv ett tag. Detta förändrar deras liv total. En go film!

***(Tre av fem)


4. The Butterfly effect
Åh den här filmen har jag länge tyckt om. Den är ganska gammal, men jag tycker om den ändå. Den handlar om Evan som kommit på att han mentalt kan resa tillbaka i tiden och påverka vad som händer. Varje gång han gör en störtdykning i det föregångna så slutar det med att saker går riktigt illa. Denna thriller är också en tänkvärd film som man måste hänga med i för att man ska tycka att den är bra. Fungerar inte att sitta och halvsova till den ;). Filmen är en thrillen! Bara att Ashton Kutcher är med i filmen och inte spelar en korkad highscool-kille utan en seriös roll gör att den blir toppen. Det finns en 2:a och 3:a, men har dock inte sett dessa. Borde göra det.

****(Fyra av fem)


5. När mörkret faller
Här kommer den sista filmen, men också den bästa. Jag såg den för första gången för drygt 4 år sedan och sen dess har jag sett den ett antal gånger. Denna thriller får hjärtat att dunka av ilska och avsky. Filmen handlar om tre människors liv; en homosexuell kille som utsätts för attentat, en kvinna som blir slagen av sin man och en tjej som utsätts för hedersmord. Åh den här är absolut den bästa film jag någonsin sett. Jag blev så förbannad och ledsen första gången jag såg den. Att världen ser ut så här gör mig rädd! Om ni ska se någon av mina fem tips, så se den här!

*****(Fem av fem)


Så hem med er och kolla på film nu, för det är bland det bästa som finns. Om du vill hitta fler tips på bra filmer så gå in på Filmtoppen, där du kan hitta den senaste topplistan med bra filmer.


Panduro Outlet

Hejsan allihopa!
Jag hoppas att ni har haft en fin helg. Jag har haft fullt upp med jobb och shoppande. Igår var jag nämnligen på Gekås i Ullared. Som ni sett tidigare så var jag där i augusti och shoppade loss på panduro outlet som finns där. Nu har jag shoppat lite mer saker och snart blir det dags för julpyssel med allt kul jag köpt ;). Något som jag glömt visa er är hur jag gjorde mitt eget ljus, så det kommer så småningom också. Ni har mycket att vänta och nu inför jul så är det mycket pyssel. Åh jag älskar julen!

Billiga band!
 
Klistermärken och snygga clearstampsstämplar

Lite snygga klistermärken (gammaldags)

Olika papper

// Ha en bra dag!


Grym röst


Hejsan!
Jag var bara tvungen att visa er den här videon. Killen har grym spännvidd i sin röst. Kolla in när han sjunger tjejen i GLEE!
// Bye


Ljuslykta

Hejsan allihopa!
Jag har verkligen inte haft tid att varken blogga eller pyssla. Jag har haft fullt upp med skolan, som tar mycket energi. På söndag ska jag och en kompis tillsammans med mamma och hennes vän åka till Ullared och Panduro Outlet :D ska bli sååå roligt!
Här kommer en ljuslykta som jag gjorde tillsammans med miniorerna som jag jobbar med ibland på torsdagarna. Barnen var så duktiga och det var hur kul som helst!Julias vita drömmar

ÅH jag blir helt förälskad när jag ser allt fint som finns på Julias vita drömmars webshop. Kolla in hemsidan. Här får ni en teaser från deras fantastiska julsortement :). Åh jag älskar julen! :D
Walther & Co Zinkhus med handtag  - stor Walther & Co Zinkhus med handtag  - stor
Snygg stor "ljuslykta". Väldigt dyr men snygg! 529:-
Silverklocka Silverklocka
Snygg silverklocka att kanske hänga vid fönstret eller varför inte i granen. Supersöt!
Hyacintvas Hyacintvas
Hyacintvas i vitt. Jag älskart! Supergulligt med små halvtydliga hjärtan på :)

Åh jag vill julpynta snart :)!

Kram