PIF

Som ni kanske kommer ihåg så fick jag detta fantastiska ägget som en PIF (pay it formard) från Monica på Sten sax och påses blogg. Jag skulle skicka vidare en handgjord sak till en annan som ville vara med i PIF. Nu har jag gjort en sak till Mia. Eftersom jag känner Mia så gjorde jag en personlig sak om hennes bröllop förra sommaren. Jag målade av ett fotografi från hennes bröllop i en serieteckningsvariant och placerade lite egengjorda blommor och annat runt omkring bilden. Jag hoppas att hon tycker om det.
Blommorna är egengjorda. Det är lite roligare att ha gjort allt själv.I bakgrunden har jag placerat punchinellas och även gjort dekoration av silvertråd och vita pärlor.

Inramad. Dock var det svårt att skicka ramen eftersom glaset hade kunnat gå sönder.


Kommentarer
Postat av: Monica

Vilken underbar PIF det blev! Hon måste blivit jätteglad! :-)Jag har ett år kvar på utbildningen när denna terminen är slut. Plötsligt känns det som att det går jättefort! Läste inriktningen "Barn och ungas uppväxtvillkor" tidigare. En väldigt teoretisk inriktning. Hade nog velat ha en inriktning till, men det går ju inte när man måste knö in sv och ma... Suck.. Men men...Hoppas du får en riktigt härlig påsk!

KRam kram!

2010-03-31 @ 11:40:57
URL: http://stensaxochpase.blogspot.com/
Postat av: cicci

sv: hej, oj vad fint detta var! du är jätte duktig!vad härligt att du gillade min ändring också :) snart finns boken på riktigt.. kan knappt fatta det :)ha en mysig påsk!kram

cicci

2010-04-02 @ 20:20:52
URL: http://animegirl.blogg.se/
Postat av: *Bling*

Jättefina blommor

2010-04-05 @ 12:22:22
URL: http://blingsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0