Dra av duken

Jag sitter en del på youtube och tittar på lite olika klipp och här hittade jag ett häftigt klipp. De ska försöka dra bort duken från ett dukat bord. Det är riktigt häftigt!Det är så grymt när motorcykeln drar bort duken från bordet! Man tror att det är omöjligt, men tydligen är det inte det!


PIF

Som ni kanske kommer ihåg så fick jag detta fantastiska ägget som en PIF (pay it formard) från Monica på Sten sax och påses blogg. Jag skulle skicka vidare en handgjord sak till en annan som ville vara med i PIF. Nu har jag gjort en sak till Mia. Eftersom jag känner Mia så gjorde jag en personlig sak om hennes bröllop förra sommaren. Jag målade av ett fotografi från hennes bröllop i en serieteckningsvariant och placerade lite egengjorda blommor och annat runt omkring bilden. Jag hoppas att hon tycker om det.
Blommorna är egengjorda. Det är lite roligare att ha gjort allt själv.I bakgrunden har jag placerat punchinellas och även gjort dekoration av silvertråd och vita pärlor.

Inramad. Dock var det svårt att skicka ramen eftersom glaset hade kunnat gå sönder.


Bloggcandy

Godmorgon alla läsare! Jag tänkte fortsätta morgonen med en tävling som ni alla kan vara med på. För att vara med på tävlingen så går du in här.


Ha en fantastisk dag alla! Här i Kalmar är det sol och fint! Det blir nog en promenad idag!


Kycklingar och harar

Igår gjorde jag lite fler påskkort och jag ser verkligen fram emot att få fylla ett stort påskägg och ge till min kära sambo :)! Jag ska snart ta och fylla min lägenhet med lite påskinredning. Eller lite iallfall! Jag tycker inte om för mycket krimskrams, men några vita fjädrar får det nog bli :)!Vad tycker ni? Sätt igång och gör lite påskkort ni med :)!


Akvarellfår till påsk

Igår gjorde jag lite olika motiv och målade dem med akvarellpennor och min speciella vattenpensel. Här kommer ett vår/sommarfår som jag gjorde! Motivet hittade jag på internet och målade av på fri hand. Jag älskar detta härliga motiv. Jag blir lite lycklig av den :)!

Detta motiv satte jag på ett påskkort till min kära mor och far :)!


Starkt spagetti

Jag hittade den här på youtube och tyckte det var riktigt häftigt att se. De bygger broar av spagetti och placerar tyngder under. De tävlar om vilken bro som håller längst! Jag vill också testa att bygga en sån här spagettibro!


Påskhare och liten kyckling

Jag fortsätter med påskkorten med den här enkla men snygga kort. Stämpeln på kortet har jag som sagt målat själv genom att titta på internet. Detta är ett av de få kort jag har gjort som har en fjäder på sig. Vet inte varför
det inte har blivit fler fjädrar. Jag tycker ju om dem :)!


Kaninen valde jag att måla i en lila ton för att bryta av från det gula och gröna.


På insidan placerade jag en liten grön påskkyckling :)

Ha en bra dag alla läsare!


Påskägg

Ni kanske minns mina små ägg som jag gjorde för några veckor sedan! Nu har jag gjort lite småkort av dem. Igårkväll satt jag och pysslade lite framför tv:n. Det är skönt att kunna göra flera saker samtidigt och när det blir paus på tv:n så hinner man pyssla desto mer.


Tävling


Var med och tävla om dessa fantastiskt fina saker här!


Enkelt Påskkort

Här kommer det sista och tredje i serien påskkort som mormor har gjort! Detta är väldigt enkelt, men snyggt! Jag gillar det starkt eftersom det inte är superpåskgult :)! Inspireras och skicka ett påskkort till någon vän för man blir alltid lika glad att få ett kort på posten :)!Ni som inte tycker om påsken får helt enkelt stå ut med att jag har visat lite påskpyssel nu ett tag ;).Det kommer mer :)!

Over and out!


Nytt

Idag har jag köpt lite nya pysselsaker. Det blev lite papper, några till mig och några till min pyssliga mormor :). Dessutom köpte jag lite lim, vit penna och lite dekorationsblommor.


PIF

Som ni alla kunde läsa om i ett tidigare inlägg (som ni kan se här) för ungefär två veckor sedan så "gick jag med" i PIF - Pay it forward som innebär att jag kommenterade ett inlägg hos Sten Sax och Påses blogg och därmed skulle hon skicka en egengjord sak till mig. I gengäld skulle jag erbjuda samma grej på min blogg till er läsare.

Jag fick ett svar från Mia som ville vara med i PIF. Därmed håller jag på att pyssla ihop något till henne.

Nu har jag fått min egengjorde grej från Monica och det är helt otroligt vad fint! Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle vara något så fantastiskt! Hon har dekorerat ett påskägg med blommor och fjädrar med fantastiska färger som passar mig som handen i handsken. Inuti ägget låg det ett litet sött fågelbo som är väldigt dekorerar
mitt hem just nu!


Titta vad vacker den är! Den passar perfekt på mitt köksbord!


Vilken härlig fjäril! Ser ni de små pärldetaljerna! (Bilden är lånad från Sten Sax och påses blogg)

(Bilden är lånad från Sten Sax och påses blogg)

Inuti ägget låg detta härliga fågelbo! (Bilden är lånad från Sten Sax och påses blogg)

Härliga vita blommor och ett grått ägg. Det är precis mina färger och kommer därför passa alldeles utmärkt i mitt hem!

Det är som två presenter egentligen.
(Oj så mycket bilder det blev men jag var verkligen tvungen att visa hur snyggt det är)

Tack så hemskt mycket Monica och om ni vill gå in på hemmes blogg så trycker du på hennes namn. Hon gör väldigt fina kort, askar och andra scrapbookingalster. Jag följer hennes blogg på bloglovin och får massvis med inspiration från hennes blogg!

Ha en bra dag alla kära läsare!


Påskkort 2

Nu tänkte jag fortsätta visa lite vad min mormor har gjort för fina påskkort! Det här är min favorit!


Den här stämpeln är så snygg!Pysseltävlingar

Värst vad jag är med i olika tävlingar på pyssel och inredningsbloggar nu! Jag tror och hoppas att det möjligen är min tur att vinna någon gång! Här kommer ytterligare en tävling som ni också kan vara med på om ni tycker om att pyssla!Tävlingen finns på bloggen Kajsas vrål som är en pysselblogg!


Tävling

Jag är med och tävlar om den här fina ljusstaken från Vivekas blogg! Dels har hon en fantastiskt fin blogg, men även den affären som ljusstaken kommer ifrån har verkligen inredning i min stil. Det är vitt och lite pastelliga färger. Lite gammaldags och lantlig inredning!


Genom att trycka på bilden kommer du vidare till tävlingen!