Lila bröllop

Här har jag pysslat lite scrapbookingark från mina kompisars bröllop förra sommaren. Det var en fantastisk dag med vackert i kyrkan och härlig fest efteråt. Det blir desto roligare att både scrapbooka till härliga minnen, men också mycket bättre att titta tillbaka på korten när de är smyckade med dekoration och papper.

Här kommer lite inspiration mina damer och herrar...


Jag har använt mig av ett lila cardstock till bakgrund, ovanpå har jag placerat ett lila mönstrat papper. Jag har även använt mig av rosa punchinellas. Ringblomman till vänster har jag gjort hål i på kanten och trätt i en lila ståltråd.


Istället för att stämpla sådana här så brukar jag måla dem själv och fylla i med akvarellpapper. Självklart finns liknande att köpa som stämpel, men det är dyrare ;)...

Nyckeln och låset är dekorationer som finns att köpa och de är fantastiskt fina. Tulpanerna är köpta här i Kalmar, men finns att köpa på nätet. Jag gjorde en "vas" i papper och limmade fast blommorna där i. Därefter satte jag små kuddar som gav 3D-effekt.


Kommentarer
Postat av: Ebba

Vad fint :)

2010-02-28 @ 12:29:16
URL: http://ebbagratte.blogg.se/
Postat av: Humman

Tack själv! Din blogg är helt underbar! Jag har precis kommit igång med scrapbooking och jag kommer utan tvekan börja följa din blogg, du har så många tips och idéer och så bra förklaringar!

Ha det bra!

2010-02-28 @ 21:52:44
URL: http://hummsan.blogg.se/
Postat av: Ebba

Gott var det!

2010-02-28 @ 23:25:46
URL: http://ebbagratte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0