Tradera

Jag brukar hålla ett öga på tradera.com under fliken scrapbooking för här kan man hitta en hel del bra och billiga saker. Ikväll har jag klickat mig till den här och vann den för endast 16 kronor. Då tillkommer frakten på 12 kr men den är billig ändå för en sådan här stämpel kostar annar 50-100 kronor i affären annars.

Så tips från mig är att kika in tradera, men bli inte för shoppinggalna bara. Det är lätt att man blir skogstokig av alla bra priser ;). 


Brorsans student

Här kommer några scrapbookingark som jag gjort för inte så länge sedan. Min brorsa tog studenten i somras och jag tyckte det skulle vara roligt att göra något mer speciellt än gamla tråkiga album.

Jag började att dekorera mina album för drygt 3 år sedan, men kanske inte så mycket som jag börjat med den senaste tiden. Materialet kostar så mycket så det är en rätt dyr hobby man har skaffat sig.

När jag börjar på ett nytt ark så försöker jag plocka fram färgerna från korten så att de ska framhävas bättre. Det är extra roligt att sitta och fundera på vad som passar med vad och det krävs planering när man börjar på ett nytt ark. Ibland kan man bara sätta ihop det man har, men oftast får jag skissa upp hur jag vill att det ska se ut, innan jag börjar skapa.

Om jag får säga det själv är jag väldigt nöjd :)


Stilfullt hjärta på en vit vägg


Jag är ett stort fan av Ernst kirchsteiger. Han är en stilikon för mig och jag gillar starkt hans syn på livet. Han förespråkar det enkla och lilla som någonting speciellt och vackert. Därför valde jag att göra ett liknande hjärta som Ernst hade i sin stuga på skärgården. Det var ett litet enkelt hjärta av lingonris.

När jag gjorde mitt hjärta så böjde jag till en ståltråd så att den formade ett hjärta och därefter virade jag någon slags växt (här kan man använda vilken som, ex. murgröna) runt ståltråden. Denna växt fäste jag med vanlig sytråd. Väldigt enkel men stilrent!


Äntligen

Hejsan allihop!
Äntligen har jag skaffat min ännu en blogg. Detta är nog min fjärde blogg som jag startat. De som jag haft innan har handlat om min vardag och de har fungerat som ett sätt att "skriva av sig", men när jag inte uppdaterade varje dag så glömde jag att skriva och det kunde ta lång tid mellan gångerna.

Tillslut tröttnade jag och gav upp!

I den här bloggen kommer jag att fokusera på min kreativa sida och endast skriva om saker som jag pysslat och skapat med mina egna händer. Det kan handla om allt från inredning, scrapbooking, skissning, pärlalster eller korttillverkning.

Jag tycker det är roligt att skapa och är som lyckligast då jag får arbeta med mina händer.

Jag hoppas att ni har lust att titta ni i min lilla kreativa hörna någongång ibland och bli inspirierade av det jag gjort.

// Linn